Organisatie

Management, bedrijfsunits en ondersteuning

Het kantoor van SHM is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Academisch Medisch Centrum (AMC). Lees verder voor een overzicht van de organisatiesturctuur van SHM en een overzicht van alle medewerkers.

Management, bedrijfsunits en ondersteuning

Bestuur

De leden van het bestuur vertegenwoordigen onder meer: Zorgverzekeraars Nederland, de Hiv Vereniging, hiv-behandelcentra en de Nederlandse Vereniging van HIV Behandelaren. Deze leden beslissen over het budget en over het jaarverslag.

Bestuur

Adviesraad

De adviesraad bestaat uit personen uit de kring van onderzoekers op het gebied van infectieziekten. De raad vergadert ten minste een keer per jaar en adviseert het bestuur en de directeur. De raad wordt benoemd door het bestuur.

Adviesraad 

Werkgroep SHM

De werkgroep van SHM adviseert de directeur over uitvoerende zaken omtrent het gebruik van data uit de landelijke SHM-database. De werkgroep bestaat uit leden en reviewers.

Werkgroep SHM

Werkgroep hepatitis

De werkgroep Hepatitis adviseert SHM over de verzameling van hepatitis-gerelateerde data.

Werkgroep Hepatitis

Brede samenwerking

De stichting werkt nauw samen met alle hiv-behandelcentra in Nederland. Hier worden data van mensen die leven met hiv verzameld en in de SHM-database geplaatst. Voor het verzamelen van data en voor onderzoeks- en analysedoeleinden werkt SHM samen met verschillende organisaties in binnen- en buitenland.

Samenwerkingen