Monitoringrapporten

Rapport op Wereld AIDS Dag

Het verzamelen van data is cruciaal voor SHM. Het belangrijkste rapport van de stichting is het monitoringrapport dat elk jaar op Wereld AIDS Dag (1 december) wordt gepubliceerd. Hierin komen onderwerpen aan bod zoals veranderingen in het aantal geïnfecteerden, risicogroepen, de effectiviteit van behandeling, maar ook resistentie of nieuwe import van HIV. De monitoringrapporten zijn doorgaans Engelstalig.

Laatste rapport: Monitoring Report 2014

 

SHM Monitoring Report 2014_thumb Web Appendix Monitoring Report 2014_thumb Nederlandse samenvatting Monitoring Report 2014_thumb
Monitoring Report 2014 
(Engelstalig met Nederlandse
samenvattingen)
Web Appendix
Monitoring Report 2014
Nederlandse samenvatting

Monitoring Report 2014 - All figures (PPT)

 

Lijst van eerdere monitoringrapporten:

 
 

Stichting HIV Monitoring

De Stichting HIV Monitoring (SHM) levert een belangrijke en noodzakelijke bijdrage aan de zorg voor mensen met HIV in Nederland. Door middel van het verzamelen en bewerken van anonieme data van HIV-patiënten uit het hele land draagt ons monitor-onderzoek structureel bij aan de kennis van HIV en stelt het behandelend artsen in staat om de zorg voor hun patiënten continu te verbeteren.Ons jaarlijkse monitoringrapport geeft waardevolle input voor het ontwikkelen van HIV-zorg- en preventiebeleid in Nederland en binnen de Europese Unie.

Bezoekadres

Nicolaes Tulphuis
Tafelbergweg 51
1105 BD Amsterdam

Postadres

Academisch Medisch Centrum
Universiteit van Amsterdam
Meibergdreef 9 1105 AZ Amsterdam

© Stichting HIV Monitoring  | Disclaimer  | Colofon