Uitnodiging: workshop gericht op de volgende generatie HIV-1 onderzoekers

Op 23 juli zal in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam een workshop worden gehouden over HIV-1 pathogenesis, cure and vaccine. De workshop is van 9.00 uur tot 16.00 uur, voorafgaand de officiële opening van AIDS 2018 die om 19.30 uur plaatsvindt in de RAI.

De interactieve workshop biedt een platform voor Nederlandse onderzoekers op dit gebied en internationale collega’s die AIDS 2018 gaan bijwonen. Het programma van de workshop is tot stand gekomen door samenwerking tussen Utrecht (Dr. Monique Nijhuis), Rotterdam (Tokameh Madmoudi), Melbourne (Prof. Sharon Lewin) en Chicago (Prof. Alan Landay). Toegang is gratis, aanmelden is verplicht. Voor meer informatie, zie flyer.

 
 

Stichting HIV Monitoring

Stichting HIV Monitoring (SHM) levert een belangrijke en noodzakelijke bijdrage aan de zorg voor mensen met hiv in Nederland. Door middel van het verzamelen en bewerken van gecodeerde data van hiv-positieve personen uit het hele land draagt ons monitor-onderzoek structureel bij aan de kennis over hiv en stelt het behandelend artsen in staat om de zorg voor hun patiënten continu te verbeteren. Ons jaarlijkse Monitoring Report geeft waardevolle input voor het ontwikkelen van hiv-zorg en preventiebeleid in Nederland en binnen de Europese Unie.

Bezoekadres

Nicolaes Tulphuis
Tafelbergweg 51
1105 BD Amsterdam

Postadres

Academisch Medisch Centrum
Universiteit van Amsterdam
Meibergdreef 9 1105 AZ Amsterdam

© Stichting HIV Monitoring  | Disclaimer  | Colofon