Bestuur SHM verwelkomt nieuwe voorzitter

Met veel genoegen verwelkomt het bestuur van SHM dr. Marc van der Valk als de nieuwe voorzitter. Dr. van der Valk volgt dr. Frank Kroon op, van wie de termijn als voorzitter is verstreken. Tijdens de laatste bestuursvergadering werd dr. Kroon bedankt door Peter Reiss, directeur van SHM, en de andere leden van het bestuur voor zijn werk als voorzitter. 

Daarnaast heeft het bestuur ook bestuurslid prof. Karien Stronks bedankt voor haar bijdrage aan het bestuur en prof. Kitty Jager verwelkomd als nieuw bestuurslid. Zij zal in het bestuur gaan dienen namens het Academisch Medisch Centrum - Universiteit van Amsterdam. 

Voor een volledig overzicht van de bestuursleden en de leden van de adviesraad van Stichting HIV Monitoring, kunt u hier op onze website kijken. 

 
 

Stichting HIV Monitoring

Stichting HIV Monitoring (SHM) levert een belangrijke en noodzakelijke bijdrage aan de zorg voor mensen met hiv in Nederland. Door middel van het verzamelen en bewerken van gecodeerde data van hiv-positieve personen uit het hele land draagt ons monitor-onderzoek structureel bij aan de kennis over hiv en stelt het behandelend artsen in staat om de zorg voor hun patiënten continu te verbeteren. Ons jaarlijkse Monitoring Report geeft waardevolle input voor het ontwikkelen van hiv-zorg en preventiebeleid in Nederland en binnen de Europese Unie.

Bezoekadres

Nicolaes Tulphuis
Tafelbergweg 51
1105 BD Amsterdam

Postadres

Academisch Medisch Centrum
Universiteit van Amsterdam
Meibergdreef 9 1105 AZ Amsterdam

© Stichting HIV Monitoring  | Disclaimer  | Colofon