Inloggen medische databases

Inloggen Patiëntrapportages

De Patiëntrapportages van SHM worden snel en veilig online gegenereerd, direct uit onze datawarehouse, en bestaan uit ruwe onbewerkte data zoals ze door de dataverzamelaar van het centrum in het systeem zijn ingevoerd.

Toegang tot de Patiëntrapportages is alleen voor het bevoegd hiv-behandelteam.  Een account is hiervoor vereist:

Account aanvragen

Inloggen centrumspecifieke rapportage

De centrumspecifieke rapportage is ontwikkeld om de medewerkers van de behandelcentra een compleet overzicht te geven van de ontwikkelingen en trends binnen de eigen patiëntpopulatie. Er worden grafieken gepresenteerd waarmee directe vergelijkingen kunnen worden gemaakt tussen de eigen patiëntpopulatie en de totale door SHM geregistreerde patiëntpopulatie.

U dient zich eerst te registreren. Na registratie alleen toegang voor het hiv-behandelteam. Deze link leidt naar de Centrumspecifieke rapportage:

Inloggen intranet SHM

Deze pagina is opgezet voor medewerkers van SHM en dataverzamelaars in dienst van het ziekenhuis. Neem voor meer informatie rondom het intranet contact op met de afdeling Communicatie via shm-communicatie@amc.nl

 
 

Stichting HIV Monitoring

Stichting HIV Monitoring (SHM) levert een belangrijke en noodzakelijke bijdrage aan de zorg voor mensen met hiv in Nederland. Door middel van het verzamelen en bewerken van gecodeerde data van hiv-positieve personen uit het hele land draagt ons monitor-onderzoek structureel bij aan de kennis over hiv en stelt het behandelend artsen in staat om de zorg voor hun patiënten continu te verbeteren. Ons jaarlijkse Monitoring Report geeft waardevolle input voor het ontwikkelen van hiv-zorg en preventiebeleid in Nederland en binnen de Europese Unie.

Bezoekadres

Nicolaes Tulphuis
Tafelbergweg 51
1105 BD Amsterdam

Postadres

Academisch Medisch Centrum
Universiteit van Amsterdam
Meibergdreef 9 1105 AZ Amsterdam

© Stichting HIV Monitoring  | Disclaimer  | Colofon