Disclaimer

De inhoud van deze website heeft alleen een informatief doel. De website is niet bedoeld als vervanger voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Bij vragen over medische problemen dient u altijd contact op te nemen met uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener. De informatie op deze website is niet volledig en behandelt niet alle HIV gerelateerde ziektes, kwalen, lichamelijke aandoeningen of de behandeling ervan.

Heeft u vragen over uw gezondheid, neemt u dan direct contact op met uw arts of andere zorgverlener. Denkt u dat het gaat om een medisch noodgeval, belt u dan met spoed uw behandelend arts of een andere zorgverlener.

 

  

 

Stichting HIV Monitoring

Stichting HIV Monitoring (SHM) levert een belangrijke en noodzakelijke bijdrage aan de zorg voor mensen met hiv in Nederland. Door middel van het verzamelen en bewerken van gecodeerde data van hiv-positieve personen uit het hele land draagt ons monitor-onderzoek structureel bij aan de kennis over hiv en stelt het behandelend artsen in staat om de zorg voor hun patiënten continu te verbeteren. Ons jaarlijkse Monitoring Report geeft waardevolle input voor het ontwikkelen van hiv-zorg en preventiebeleid in Nederland en binnen de Europese Unie.

Bezoekadres

Nicolaes Tulphuis
Tafelbergweg 51
1105 BD Amsterdam

Postadres

Academisch Medisch Centrum
Universiteit van Amsterdam
Meibergdreef 9 1105 AZ Amsterdam

© Stichting HIV Monitoring  | Disclaimer  | Colofon